Super Radio MAK Klasik

Listen Super Radio MAK Klasik Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen SUPER MAK KLASIK Radio To Live

Супер радио денес е препознатливо, пред се’, по модерниот радио израз, актуелната музика, вкусно избрана за постарата и помладата популација слушатели, но и по информативните содржини, што го прават еден од најцитираните медиуми во западна Македонија. Според анкетата на Советот за радиодифузија на РМ од април 2013 година, Супер радио е убедливо најдобрата и најслушаната локална радио станица во поширокиот регион.

Name: Super Radio MAK Klasik (Супер радио МАК Класик)
Frequency: 97.0 FM
Language: Macedonian
Genre: Macedonian Classic Music
City: Ohrid
Broadcast area: North Macedonia
Website: superradio.com.mk


Super Radio MAK Klasik (Супер радио МАК Класик) is a station radio broadcasting in North Macedonia. The headquarters for Super Radio MAK Klasik is located from Ohrid. Super Radio MAK Klasik 97.0 FM radio station broadcasts a Macedonian Classic Music Programs. The program is broadcast 24 hours per day in the Macedonian Language.

Listen to free online List of radio stations from North Macedonia.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!