Super Radio Balkan Mix

Listen Super Radio Balkan Mix Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen SUPER BALKAN MIX Radio To Live


Share On:
Description: Супер радио денес е препознатливо, пред се’, по модерниот радио и... раз, актуелната музика, вкусно избрана за постарата и помладата популација слушатели, но и по информативните содржини, што го прават еден од најцитираните медиуми во западна Македонија. Според анкетата на Советот за радиодифузија на РМ од април 2013 година, Супер радио е убедливо најдобрата и најслушаната локална радио станица во поширокиот регион.Read more
Name: Super Radio Balkan Mix (Супер радио)
Frequency: 97.0 FM
City: Ohrid
Broadcast area: North Macedonia 🇲🇰
Language: Macedonian
Genre: Balkans Pop
Website: superradio.com.mk


Super Radio Balkan Mix is a station radio broadcasting in North Macedonia 🇲🇰. The headquarters for Super Radio Balkan Mix is located from Ohrid. Super Radio Balkan Mix 97.0 FM radio station broadcasts a Balkans Pop . The program is broadcast 24 hours per day in the Macedonian Language.

Listen to free online List of radio stations from North Macedonia 🇲🇰.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!