Radio Vati

Listen Radio Vati Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen VATI Radio To Live


Share On:
Description: Dëgjuesi i Radio Vati do të thotë shumë, stacioni dëshiron të prezantohet si një stacion që dëgjuesit duhet të... jenë të lumtur. Ata ndërtojnë një unitet të madh mes dëgjuesve dhe vetes, në mënyrë që ata të kenë lidhje të mira midis tyre dhe dëgjuesve të tyre, gjë që do të çojë në një stacion radioje argëtimi më të pasur. Read more
Name: Radio Vati
Frequency: 88.4 FM
City: Skopje
Broadcast area: North Macedonia 🇲🇰
Language: Albanian Macedonian
Genre: Pop Folk News
Website: vati.com.mk


Radio Vati is a station radio broadcasting in North Macedonia 🇲🇰. The headquarters for Radio Vati is located from Skopje. Radio Vati 88.4 FM radio station broadcasts a Pop Folk News . The program is broadcast 24 hours per day in the Albanian, Macedonian Language.

Listen to free online List of radio stations from North Macedonia 🇲🇰.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!