Alfa dhe Omega Radio

Listen Alfa dhe Omega Radio Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen ALFA DHE OMEGA Radio To Live

Alfa & Omega Radio eshte nje media qe percjell tek degjuesit shpresen e gjalle. E ka nisur rrugetimin e vet ne korrik te vitit 1999 ne Tirane (Shqiperi) dhe transmeton ne frequencen 102.6 MHz si dhe ne internet. Qellimi i saj eshte qe nepermjet programeve te shumellojshme e kengeve te zgjedhura te perhape Fjalen e Perendise, te ndihmoje degjuesit qe te kuptojne se kane nevoje per Jezusin si Shpetimtarin e tyre personal.

Name: Alfa dhe Omega Radio
Frequency: 102.6 FM
Language: Albanian
Genre: Religious
City: Tirana
Broadcast area: Albania
Website: alfaeomegaradio.com


Alfa dhe Omega Radio is a station radio broadcasting in Albania. The headquarters for Alfa dhe Omega Radio is located from Tirana. Alfa dhe Omega Radio 102.6 FM radio station broadcasts a Religious Programs. The program is broadcast 24 hours per day in the Albanian Language.

Listen to free online List of radio stations from Albania.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!