RTSH Radio Tirana 1

Listen RTSH Radio Tirana 1 Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen RTSH TIRANA 1 Radio To Live

Share On:
Description: Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua n... vitin 1938, dhe u hap me një mesazh nga Mbretëresha Geraldinë, dhe të televizionit satelitor.dhe Televizionin Shqiptar, që u krijua në vitin 1960. Prej vitit 1993 RTSH-ja transmeton programet e saj radiofonike dhe televizive edhe nëpërmjet satelitit.Read more
Name: RTSH Radio Tirana 1
Frequency: 99.5 FM
City: Tirana
Broadcast area: Albania 🇦🇱
Language: Albanian
Genre: Pop
Website: radio.rtsh.al


RTSH Radio Tirana 1 is a station radio broadcasting in Albania 🇦🇱. The headquarters for RTSH Radio Tirana 1 is located from Tirana. RTSH Radio Tirana 1 99.5 FM radio station broadcasts a Pop . The program is broadcast 24 hours per day in the Albanian Language.

Listen to free online List of radio stations from Albania 🇦🇱.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!