Super Radio Top 40 Fresh Hits

Listen Super Radio Top 40 Fresh Hits Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen SUPER TOP 40 FRESH HITS Radio To Live

Супер радио денес е препознатливо, пред се’, по модерниот радио израз, актуелната музика, вкусно избрана за постарата и помладата популација слушатели, но и по информативните содржини, што го прават еден од најцитираните медиуми во западна Македонија. Според анкетата на Советот за радиодифузија на РМ од април 2013 година, Супер радио е убедливо најдобрата и најслушаната локална радио станица во поширокиот регион.

Name: Super Radio Top 40 Fresh Hits (Супер радио)
Frequency: 97.0 FM
Language: Macedonian
Genre: Top 40 Pop Music
City: Ohrid
Broadcast area: North Macedonia
Website: superradio.com.mk


Super Radio Top 40 Fresh Hits (Супер радио) is a station radio broadcasting in North Macedonia. The headquarters for Super Radio Top 40 Fresh Hits is located from Ohrid. Super Radio Top 40 Fresh Hits 97.0 FM radio station broadcasts a Top 40 Pop Music Programs. The program is broadcast 24 hours per day in the Macedonian Language.

Listen to free online List of radio stations from North Macedonia.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!