Radio Jehona

Listen Radio Jehona Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen JEHONA Radio To Live

Radio Jehona ka nevojë për kontributin tuaj në mënyrë që të sjellim çdo ditë tek ju informacione, lajme nga aktualiteti, vendi, rajoni, bota, religjioni dhe të rejat më të fundit.

Name: Radio Jehona
Frequency: 107.6 FM
Language: Albanian
Genre: Pop Music News Talk
City: Shkodër
Broadcast area: Albania
Website: radiojehona.al


Radio Jehona is a station radio broadcasting in Albania. The headquarters for Radio Jehona is located from Shkodër. Radio Jehona 107.6 FM radio station broadcasts a Pop Music News Talk Programs. The program is broadcast 24 hours per day in the Albanian Language.

Listen to free online List of radio stations from Albania.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!