Radio Maria Kosovë

Listen Radio Maria Kosovë Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen MARIA KOSOVë Radio To Live

Familja Botërore e Radio Marisë, (World Family of Radio Maria), është një organizatë joqeveritare, që është themeluar me ligj në vitin 1998, dhe themelues i saj është shoqata italiane e “Radio Maria italiane”.

Name: Radio Maria Kosovë
Frequency: 107.4 FM
Language: Albanian Serbian
Genre: Religious
City: Pristina
Broadcast area: Kosovo
Website: radiomariakosove.org


Radio Maria Kosovë is a station radio broadcasting in Kosovo. The headquarters for Radio Maria Kosovë is located from Pristina. Radio Maria Kosovë 107.4 FM radio station broadcasts a Religious Programs. The program is broadcast 24 hours per day in the Albanian, Serbian Language.

Listen to free online List of radio stations from Kosovo.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!