Radio Kosovo 2

Listen Radio Kosovo 2 Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen KOSOVO 2 Radio To Live

Radio Kosova 2 është një radio stacion në internet , të transmetohet dhe satelitor nga Prishtina , Kosova , duke siguruar Lajme , Talk dhe muzikë Adult Bashkëkohor.

Name: Radio Kosovo 2 (Радио Косова 2)
Frequency: 93.3 FM
Language: Albanian Serbian
Genre: Pop Music News Talk
City: Pristina
Broadcast area: Kosovo
Website: rtklive.com


Radio Kosovo 2 (Радио Косова 2) is a station radio broadcasting in Kosovo. The headquarters for Radio Kosovo 2 is located from Pristina. Radio Kosovo 2 93.3 FM radio station broadcasts a Pop Music News Talk Programs. The program is broadcast 24 hours per day in the Albanian, Serbian Language.

Listen to free online List of radio stations from Kosovo.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!