Vatican Radio Shqip

Listen Vatican Radio Shqip Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen VATICAN SHQIP Radio To Live

Radio Vatikani (Radio Vaticana, Statio Radiophonica Vaticana) është një program radiofonik ndërkombëtar i Selisë së Shenjtë, që ka për detyrë njoftimin e veprimtarive të Vatikanit, kishës katolike dhe kishave të tjera si edhe përhapjen e mësimeve katolike tek besimtarët.

Name: Vatican Radio Shqip (Radio Vatikani)
Language: Italian Albanian
Genre: Religious
City: Vatican
Broadcast area: Italy, Vatican
Website: vaticannews.vaVatican Radio Shqip (Radio Vatikani) is a station radio broadcasting in Italy, Vatican. The headquarters for Vatican Radio Shqip is located from Vatican. Vatican Radio Shqip radio station broadcasts a Religious Programs. The program is broadcast 24 hours per day in the Italian,Albanian Language.
Listen VATICAN SHQIP Radio To Live Streaming Web Radio Channel Online For Free Broadcast Online Website Live audio Radio Network Station In The Internet.

Listen to Vatican Radio Shqip via radiotolive.com .

Listen to free online List of radio stations from Italy, Vatican.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!