Sportsko radio

Listen SPORTSKO RADIO Radio To Live


Почнувајќи од 22 февруари 2005 година, Спортското радио 90.3 фм емитува исклучиво спортска програма, со повеќе од 15 часовна програма во живо. Концепцијата на Спортското радио 90.3 фм е пред се, брзо и точно информирање за сите спортски настани. Спортското радио 90.3 фм има традиција, преточена во нов спортски звук!

Name: Sportsko radio
Frequency: 90.3 FM
Language: Macedonian
Gerne: Sports
City: Skopje
Broadcast area: North Macedonia
Website: sportskoradio903.com.mk


Sportsko radio (Спортско Радио) is a station radio broadcasting in North Macedonia. The headquarters for Sportsko radio is located from Skopje. Sportsko radio 90.3 FM radio station broadcasts a Sports Programs. The program is broadcast 24 hours per day in the Macedonian Language.
Listen SPORTSKO RADIO Radio 90.3 To Live Streaming Web Radio Channel Online For Free Broadcast Online Website Live audio Radio Network Station In The Internet.

Listen to Sportsko radio via radiotolive.com .

Listen to free online List of radio stations from North Macedonia.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!