Radio Kosova e lirë

Listen Radio Kosova e lirë Radio To Live Online Station For Free Broadcast Website Live Web Radio Network In The Internet..
Listen KOSOVA E LIRë Radio To Live

Radio Kosova e Lirë, Radio e luftës çlirimtare, paqes dhe bashkimit kombëtar, Zëri i lirisë, besnikja e pavarësisë dhe e bashkimit të shqiptarëve

Name: Radio Kosova e lirë
Frequency: 94.2 FM
Language: Albanian Serbian
Genre: Pop Music News Talk
City: Pristina
Broadcast area: Kosovo
Website: radiokosovaelire.com


Radio Kosova e lirë is a station radio broadcasting in Kosovo. The headquarters for Radio Kosova e lirë is located from Pristina. Radio Kosova e lirë 94.2 FM radio station broadcasts a Pop Music News Talk Programs. The program is broadcast 24 hours per day in the Albanian, Serbian Language.

Listen to free online List of radio stations from Kosovo.
Listen to Your Favorite music, news, sports, weather, politics, business, education, cultural, .. Podcasts, Webradio, FM and AM Radio Stations for Free!